ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Μπορούμε να κατασκευάσουμε για εσάς κάθε είδους μεταλλική κατασκευή για την κατοικία ή την επιχείρησή σας, όσο περίπλοκη κι αν είναι.

Η μεγάλη μας εμπειρία και η εφαρμογή σύγχρονων συστημάτων, παγκοσμίου εμβέλειας προδιαγραφών και πιστοποιήσεων, εγγυώνται το καλύτερο κατασκευαστικό αποτέλεσμα.

ΣΚΑΛΕΣ

Με άριστη τεχνογνωσία πάνω στο αντικείμενο της σιδηρουργίας, μας δίνετε η δυνατότητα να αναλαμβάνουμε εξειδικευμένες κατασκευές που ανταποκρίνονται σε υψηλές απαιτήσεις.

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ

Με την πρόοδο της τεχνολογίας στα οικοδομικά υλικά αλλά και τις αυξανόμενες ανάγκες για ταχύτητα και ποιότητα στην κατασκευή, οι μεταλλικές κατασκευές γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς.

ΚΑΓΚΕΛΑ

Τα κάγκελα, σιδήρου ή inox, δίνουν σε κάθε κατοικία, το κύρος και τον αέρα που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία του ιδιοκτήτη της.

ΑΥΛΟΠΟΡΤΕΣ

Σε όποιο σχήμα και χρώμα ταιριάζει στην υπέροχη κατοικία σας, μπορούν να είναι χειροκίνητες ή αυτόματες (μηχανισμός)​

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Ασφαλίζουμε την κατοικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο με προϊόντα υψηλής ποιότητας και πάντα με γνώμονα την αισθητική του χώρου

ΠΑΡΑΘΥΡΑ

Παράθυρα φτιαγμένα από μέταλλο, με ειδικό αυτοματισμό για ανασήκωση με μηχανισμό. Ιδανική λύση για επαγγελματικούς χώρους.